YVES ROCHER HAIR REPAIR OIL

Yves Roche Hair Repair Oil er et fransk forslag til hår som trenger gjenoppbygging og næringsstoffer. Takket være et ganske godt utvalg aktive ingredienser, presenterer produktet håret med enestående pleie.

Det har fantastiske næringsgivende og beskyttende egenskaper og hindrer dehydrering av håret.

Resultatene til Yves Rocher Hair Oil

… bekreftes av mange meninger. Når du påfører den, føler du at håret blir mykere og mer glansfullt og lukter vakkert. Den er ikke fet eller overbelastende. Yves Rocher Hair Repair Oil forsterker glansen og gjør det lettere å få ut floker uten å dra og slite.

Sammensetningen til Yves Rocher Hair Oil

… er svært interessant og naturlig. Det finnes ingen uønskede silikoner som er inkludert i de fleste hårpleieprodukt. Yves Rocher Hair Oil er formulert uten alkoholer, konserveringsstoffer og duftstoffer som er plassert på listen over potensielle allergener. På den andre siden inneholder den vitamin E og naturlige, vegetabilske oljer.

Aktive ingredienser:

  • Solsikkeolje,
  • Rapsolje,
  • Lakserolje,
  • Jojobaolje (ørkenens gull),
  • Borreolje,
  • Babassuolje,
  • Macadamiaolje.

Yves Rocher Hair Oil

… har en svært mild og behagelig aroma som dekker håret med en delikat mist. Den er ikke for søt. Oljen er mer flytende enn andre oljer. Derfor absorberes den godt i håret. Du trenger ikke å påføre store mengder for å dekke håret jevnt. Dette er grunnen til at Yves Rocher Hair Repair Oil er svært kostnadseffektiv.

Bruksanvisningen for Yves Rocher Hair Oil

… er klart definert. Dessverre kan vi ikke gi fantasien vår fullt utløp. Du påfører produktet i tørt hår rundt 10 minutter før hårvask, og fordeler det jevnt. For mer intensiv virkning kan du gjerne ta på et håndkle (dynket i varmt vann) – Yves Rocher Repair Oil vil absorberes raskere. Så vasker du den av og sjamponerer håret som alltid.

Innpakningen til Yves Rocher Repair Oil

… er ganske stor. En stor 150 ml-flaske sikres med en raffinert, brun kork. Stråfargen til oljen bryter gjennom veggene til den klare plasten. Dessverre fokuserte ikke produsenten på applikatoren, som ikke er enkel å bruke.