NANOIL HAIR OIL

Perfeksjonen og effektiviteten i den beste versjonen – Nanoil Hair Oil. Lær porøsiteten til håret ditt og velg en av de tre versjonene som ideelt matcher behovene til håret ditt.

Husk at den beste hårpleien er oppmerksom på hårstrukturen.

Nanoil olje for alle hårtyper

Det eneste produktet som matcher hårporøsiteten – Nanoil

Den gir glans og mykhet, men virker også på innsiden av håret, hodebunnen og hårsekkene. Derfor gir den dobbel virkning: den kan virke som en intensiv reparerende behandling, eller en lett skjønnhetsolje. Hver versjon av Nanoil Hair Oil består av naturlige oljer rike på essensielle fettsyrer, vitaminer og ekstra stoffer som f.eks. øker hårveksten. Dette er grunnen til at prisen på Nanoil er konkurransedyktig!

Tilgjengelig i tre forskjellige versjoner:

 • for hår med lav porøsitet,
 • for hår med medium porøsitet,
 • for hår med høy porøsitet.

Virkningen til Nanoil Hair Oil

… er virkningen til komponentene som – takket være egenskapene og innholdet av fettsyrer – matcher hår med forskjellig struktur. Som et resultat har Nanoil Hair Oil evnen til å jobbe i de dypeste keratinfibrene. Det betyr ikke at den bare virker på innsiden av håret. Nanoil glatter også ut den ytre strukturen. Den dekker håret ditt med et beskyttende belegg og snur opp-ned på frisyren din på bare 30 dager!

Hver av e tre oljene gir kompleks virkning men fokuserer på forskjellige problemer. Hvorfor? Hårtyper med forskjellig struktur trenger hjelp som sikter mot nettopp deres problemer. Hva betyr dette i praksis?

 • Nanoil For Low Porosity Hair reduserer fønetiden, beskytter mot sollys, forhindrer fuktighetstap, gjør styling lettere og øker volum;
 • Nanoil For Medium Porosity Hair styrker hårsekkene, bringer elastisitet, gir glans og mykhet, gir ordentlig fuktighet, reduserer krusethet og brukket hår;
 • Nanoil For High Porosity Hair rekonstruerer skadet hårstruktur, beriker med keratin, reduserer hårtap, krusethet, tørrhet og matthet; gir fuktighet og styrke.

Nanoil Hair Oil konsentrerer seg om å beskytte hår som er eksponert for skadelig sollys, giftstoffer etc. Det øker farten på føning, gjør styling lettere og holder hodebunnen sunn. Hodebunnen er der hårsekkene (som trenger næring og fuktighet) og talgkjertlene (som sørger for å gjøre tungt og stritt hår fett) ligger. Nanoil Hair Oil kontrollerer hodebunnens pH-verdi og reduserer talgproduksjonen, som kan føre til minimering av flass.

Den styrker svake hårfibre, gir næring til sekkene, gjenoppbygger skade i hårstrukturen og forbedrer hydrolipidbeskyttelsen på overflaten. Det finnes ikke noe annet oljebasert produkt som gir en så intensiv reparasjon av håret. Det er ingen flisete tupper, skadet eller sprøtt hår når du bruker Nanoil. Den gir alle nødvendige næringsstoffer, øker elastisiteten og øker hårveksten. Den virker før hårvask som en næringsgivende behandling eller etter hårvask som en stylingprimer.

Sammensetningen til Nanoil Hair Oil

… tilbyr det beste utvalget av naturlige oljer som matcher hårporøsiteten. Hver versjon av Nanoil inneholder naturlige oljer av høyeste kvalitet med en gitt mengde fettsyrer. Dette er grunnen til at Nanoil For Low Porosity Hair inkluderer plantesmør og oljer som er rike på mettede fettsyrer, mens Nanoil For High Porosity Hair skjuler for det meste fettsyrene Omega 3 og Omega 6. Alle stoffene er inkludert med vilje. Hver formel inneholder ytterligere aktive ingredienser som intensiverer effekten. Nanoil Hair Oil er silikonfri og parabenfri, og helt naturlig.

Aktive ingredienser:

 • Naturlige Vegetabilske Oljer:
  9 i Nanoil For Low Porosity Hair (Furu, kokos, argan, lakser, shea, maracuja, babassu, monoi, cupuacu), 6 i Nanoil For Medium Porosity Hair (Macadamia, argan, marula, jojoba, maracuja, kokos) og 6 i Nanoil For High Porosity Hair (Mandel, argan, nattlys, avokado, maracuja, bomullsfrø).
 • Vitaminer og Ekstra Stoffer:
  pantenol, silke, keratin, vitamin A og E, lanolin, UV-filter
 • Innovative Forsterkende ingredienser:
  Kerastim mot hårtap, Baicapil for hårvekst.

Nanoil Hair Oil

… er et lett og enestående absorbert produkt. Det virker innlysende, så ordentlig utvalgte ingredienser tatt i betraktning. Alle komponentene matcher hårporøsiteten, og det er grunnen til at Nanoil virker så effektivt og ikke ligger i håret. Den trenger lett inn i håret, etterlater seg et fløyelsaktig, beskyttende belegg og forbedrer utseendet etter aller første bruk. Videre har den en vakker aroma som gleder med sin friskhet og delikate duftnote.

Bruksanvisning for Nanoil Hair Oil

… eksisterer ikke, noe som er en stor fordel. Du kan påføre Nanoil på akkurat den måten du vil, avhengig av hva du trenger og hvor mye tid du kan sette av til hårpleierutinen din. Påfør gjerne Nanoil i tørt eller vått hår, før eller etter hårvask, for varmebeskyttelse eller for å sette en frisyre. Den fungerer for håroljing i skål, oljing over natten eller varmoljebehandling. Det finnes like mange muligheter som det finnes ideer. Takket være naturligheten kan Nanoil Hair Oil påføres ganske ofte og selv i hodebunnen. Jevnligheten og kontinuiteten i påføringene er viktig i behandling med Nanoil. Bestemmer du deg for å bruke den ved hver hårvask, så hold deg til det!

Innpakningen til Nanoil Hair Oil

… gleder med sin eleganse. Det er ikke noe poeng i å utdype… du må bare se det. Den mørke glassflasken beskytter væsken fra skadelig sollys og søling. Den er laget av solid, ubrekkelig materiale. Flasken med gullelementer og en naturlig trekork er svært presentabel. Den vide pumpen tillater rask og enkel dosering.

gå til den offisielle nettsiden – nanoil.no