MOROCCANOIL TREATMENT LIGHT

Produktet sies å være en av de beste hårbehandlingene med marokkansk arganolje. Det finnes imidlertid blandede synspunkter om den. Produktet har sterke gjenoppbyggende og beskyttende egenskaper. Den reduserer skadevirkningen fra hete, øker glans og styrker håret.

Moroccanoil Treatment Light anbefales for lyst (også platinablondt og grått) og fint hår.

Resultatene til Moroccanoil

… beskrives i detalj av kvinner over hele verden. Oljen for lyst og fint hår gir fuktighet, glatter ut og gir glans etter første påføring. Den korter ned fønetiden og gjør børsting lettere uten å tynge ned. Det er et vektløst produkt, og gjør derfor ikke fint hår fett. Frisyren din vil bli så håndterlig som den ikke har vært før.

Sammensetningen til Moroccanoil Treatment Light

… inkluderer bare noen få ingredienser, som kan være en overraskelse for kvinner som forventer en rikere formel til en høy pris. Produktet består av to naturlige plantestoffer – en olje og et ekstrakt. Silikoner (ganske lette), fargestoffer, aroma og konserveringsmidler er mye av i produktet. For et slikt kostbart luksusprodukt er sammensetningen svært dårlig.

Aktive ingredienser:

  • Arganolje,
  • Linfrøekstrakt.

Moroccanoil Treatment Light

… lukter fint. Men det er ikke noe spesielt ved aromaen; noen kvinner sier at den minner om menns etterbarberingsvann. Den har ingen intens farge. Oljen er ganske lett. Påfører du for mye, kan det tynge ned håret. Dette er grunnen til at det er viktig å påføre det i moderasjon.

Bruksanvisningen for Moroccanoil Treatment

… er tydelig forklart på produktets nettside. 1-2 pumper er nok til en påføring. Du påfører oljen i rent hår etter vasking og håndkletørking, fra midtlengden. Produktet kan ikke påføres i hodebunnen, noe som virker innlysende når man ser på ingrediensene. Det er ikke noe behov for å vaske det ut. Du kan føne eller lufttørke håret. Moroccanoil virker også når den tilsettes andre hårprodukter.

Innpakningen til Moroccanoil Treatment Light

… er en flat og ganske ukomfortabel flaske laget av mørkt glas som er ment å sikre produktet mot den uheldige virkningen fra sollyset. Dessverre virker det ikke i dette tilfellet: fet olje og en flaske som ikke passer fasongen på hånden din. Den er lett å knuse. Standardstørrelsen til Moroccanoil Treatment Light er 100 ml. Den er også tilgjengelig i en versjon på 25 ml. Begge versjoner kommer med en pumpe som kan erstattes med kork. Dessverre er ikke den lille flasken er ikke så komfortabel å bruke.