MATRIX OIL WONDERS INDIAN AMLA

Matrix Oil Wonders Indian Amla er en av de tre versjonene av den orientalske hårpleieserien. Den er beregnet på sprøtt, svakt, skadet og sensitivt hår. Hovedingrediensen er ekstrakt fra indisk stikkelsbær (amla). Den er beriket med ekstra stoffer.

En slik kombinasjon sikrer mykhet og glatthet i håret.

Resultatene til Indian Amla

… er basert bare på egenskapene til to aktive ingredienser, så produktet gir definitivt ingen intensiv behandling. Teoretisk garanterer det hårreparasjon. I realiteten er regenereringen ikke effektiv i det hele tatt. Matrix Oil Wonders Indian Amla virker på håroverflaten heller enn i den indre strukturen: den gir mykhet og glatthet og intensiverer glans. Bruker du for mye, kan den tynge ned håret og gjøre det fett. Den virker mer som et stylingserum heller enn en styrkende hårolje.

Sammensetningen til Matrix Oil Wonders Indian Amla

… er basert på silikoner og skadelige alkoholer som skynder på tapet av verdifullt vann. Naturlige ingredienser finnes i spormengder. Ingredienslisten er svært kort, så man skulle tro produktet er trygt. Ingenting er lenger unna sannheten. Selv små mengder skadelige stoffer viser seg å være potensielt skadelig og rett og slett unødvendig. Matrix Oil Wonders Indian Amla er ikke naturlig. Den inneholder ingen oljer, så det å kalle den hårolje er litt misvisende.

Aktive ingredienser:

  • Olivenekstrakt,
  • Indisk stikkelsbærekstrakt (Amla).

Matrix Oil Wonders Indian Amla

… er svært rennende. Konsistensen minner ikke om naturlige oljer. Grunnen kan være at den er uten olje. Den klare og flytende formelen absorberes godt i håret. Fargen til Matrix Oil Wonders Indian Amla er ganske normal, men aromaen er mer karakteristisk. Liker du ikke pepperkaker vil den krydrete og intense duften til produktet ikke appellere til deg. Den vil være behagelig for de som liker sterke aromaer.

Bruksanvisningen for Oil Wonders Indian Amla

… er ikke problematisk for noen. Du påfører en liten mengde olje i tørt eller fuktig hår – det er opp til deg. Matrix Oil Wonders trenger ikke å skylles ut. Det anbefales å bruke oljen sammen med Matrix-balsam, som skal gi bedre resultater. Det kan være et problem hvis du bare har ett Matrix-produkt. En viktig bit informasjon: oljen passer ikke til hodebunnspleie.

Innpakningen til Matrix Oil Wonders Indian Amla

… er en sylinderformet flaske med standard størrelse, laget av tynn plast. Det er sikkert ikke en beholder som sikrer væsken effektivt. Du kan se oljen gjennom flaskens semitransparente vegger. Merkenavnet og produktnavnet er plassert på merkelappen som er omgitt av grafiske dråper. Gull og svart er de dominante fargene.