MACADAMIA HEALING OIL TREATMENT

En hårolje – utvunnet fra nøttene til macadamiatreet – har vært inspirasjonen til å skape Macadamia Healing Oil Treatment. Produktet er beregnet på intensivt å gi fuktighet til og å glatte ut alle hårtyper. Den reduserer fønetiden med 40-50%, beskytter mot UV-stråling og gir langvarig glatthet.

Den brukes vanligvis under farging fordi en hindrer farge i å blekne.

Resultatene til Macadamia Classic

… kan sammenlignes med resultatene som gis av en balsam. Macadamia Healing Oil Treatment sikrer glans og mykhet etter aller første påføring. Resultatene varer hvis du bruker den jevnlig. Håret er lettere å få ut floker fra og style.

Sammensetningen til Healing Oil Treatment

… er rik på silikoner som er ansvarlig for de utglattende egenskapene til produktet. Heldigvis kan disse silikonene lett vaskes ut med sjampo. Det finnes også vitamin E og to håroljer som gir enestående næring. Dessverre er ikke Macadamia Healing Oil Treatment helt naturlig. Det er fortsatt ekstra konserveringsstoffer og duftstoffer.

Aktive ingredienser:

  • Macadamianøttolje,
  • Arganolje.

Macadamia Healing Oil Treatment

… er ganske rennende. Den fargeløse og silkeaktige formelen absorberes lett inn i håret. Det er en glatt og ganske tykk hårolje som lett fordeles i håret uten å etterlate seg et fettbelegg. Det er et virkelig kostnadseffektivt produkt fordi du trenger en mindre mengde for en påføring. Aromaen minner om mannlig parfyme; orientalsk og ganske intens. Det er synd at duften ikke appellerere til alle.

Bruksanvisningen for Macadamia Oil

… involverer to muligheter: påføring i tørt eller vått hår. Du må påføre en liten mengde Macadamia Healing Oil Treatment i håret i hele lengden. Du kan børste håret for å fordele den jevnt. Håroljen passer også til å berike andre produkter (hårfarge, balsam) og intensivere virkningen deres.

Innpakningen til Macadamia Healing Oil Treatment

… er en plastflaske i de naturlige nyansene mørkebrunt og saftig grønt. Overraskende nok er Macadamia Healing Oil Treatment tilgjengelig i fire størrelser: 125 ml, 30 ml, 10 ml eller (prøveversjon) 3 ml. De mindre flaskene mangler dispenser, noe som er ukomfortabelt. Bare den største versjonen har pumpe som gjør påføringen lettere.