KEVIN MURPHY YOUNG AGAIN

Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil går ikke ubemerket hen, ikke bare på grunn av det svært originale designet. Behandlingen er basert på oljen som utvinnes fra Immortelle-blomstene, og noen flere plantestoffer. Den gir næringsstoffer og forynger håret.

Dessverre er den en av de dyreste oljene, og virkningen er rettet mot bare ett problem.

Resultatene av Young Again

… er basert på de antioksiderende egenskapene til Immortelle-blomstene. Takket være disse forhindrer oljen oksidering, bekjemper skadelige frie radikaler og hindrer hår og hodebunn i å aldres. Dessverre er ikke slike endringer tydelig synlige. Kevin Murphy Young Again gir glans og glatthet hvis den brukes jevnlig. Mest av alt gir produktet næring og beskyttelse. Den skjermer mot miljøfaktorer og varmestyling. Håret skal se yngre ut takket være oljen.

Sammensetningen til Kevin Murphy Hair Oil

… er rik på naturlige planteekstrakter. Det finnes bare to oljer, utenom de unødvendige essensielle oljene. Selv Immortelle-oljen viser seg å være et ekstrakt. Det finnes enda syv planteekstrakter som gir dårligere virkning. Dette er slutten på de naturlige ingrediensene. Kevin Murphy Young Again er basert på et sett silikoner. For å gjøre ting verre inneholder den mange potensielt skadelige stoffer, som duftstoffer og konserveringsmidler.

Aktive ingredienser:

  • Hestekastanjefrøekstrakt,
  • Borolje,
  • Epleekstrakt,
  • Grønn te-ekstrakt,
  • Safflorfrøolje,
  • Sitronekstrakt,
  • Immortelleblomstekstrakt,
  • Sukkerrørekstrakt,
  • Druefrøekstrakt.

Kevin Murphy Young Again

… sammenlignes ofte med et vanlig hårserum fra parfymeriet. Det er en ulempe, prisen tatt i betraktning. Aromaen er ikke noen fordel; den appellerer ikke til alle kvinner. Noen kaller den frisk og fin, mens andre kaller den svært irriterende. Konsistensen fungerer ikke for de som vanligvis bruker lette oljer. Kevin Murphy Young Again Oil er svært tykk og minner om sirup, noe som gjør påføringen mye vanskeligere. Det er også grunnen til at produktet kan tynge håret ned.

Bruksanvisningen for Young Again Hair Oil

… Kan finnes kort på den offisielle nettsiden. Informasjonen sier at vi må påføre Kevin Murphy Young Again Oil i nyvasket hår, før påføring av stylingprodukter. Det anbefales å påføre oljen igjen for å glatte ut håret og forhindre statisk elektrisitet, etter føning og styling. Produktet er ikke helt naturlig, og bør derfor ikke brukes til hodebunnspleie og håroljing (som over natten).

Innpakningen til Kevin Murphy Young Again

… er svært moderne og helt annerledes enn typiske oljeprodukter. Designet kjennetegner Kevin Murphys produkter. Flasken er verken rund eller rektangulær – den har fem sider og er kantete. Den har helt lilla farge. Innpakningen er dekorert med ikke noe mer enn enkel hvit skrift og en inngravert K (merkets merke). Til tross for at den er laget av plast, fanger den unike flasken øyet. En standard, liten pumpe virker som applikator.