KERASTASE ELIXIR ULTIME VERSATILE BEAUTIFYING OIL

Inntil nylig ble den fremmet som den mest luksuriøse håroljen. Kerastase Elixir Ultime-produktene er et must i mange frisørsalonger. Originalversjonen er en allsidig skjønnhetsolje for alle hårtyper. Den gir næring til håret, gir silkemykhet, glød og beskyttelse.

Den øker også motstandskraften til skadelige ytre faktorer.

Resultatene av Kerastase

… er ment å være komplekse. I virkeligheten virker Kerastase Elixir Ultime hovedsakelig på håroverflaten. Den øker glans og gir fløyelsmykhet takket være de mange silikonene. Samtidig beskytter den mot virkningen til ytre faktorer, inkludert sollys og giftstoffer. Den utglattede håroverflaten er ikke bare full av glans, men også full av næring og fuktighet. Kerastase Elixir Ultime Oléo-Complexe gjør styling og børsting lettere. Den kan redusere krusethet. Det er alt.

Sammensetningen til Elixir Ultime Oléo-Complexe

… kommer til å overraske deg… på en negativ måte. Selv om den tilbyr fire naturlige og ganske eksotiske oljer, er det mange unaturlige stoffer. Hovedingrediensene er silikoner. Dessverre er ikke dette de trygge som du lett kan vaske ut. Det finnes også duftstoffer som er oppført blant potensielle allergener, og et sterkt dehydrerende alkohol. Kerastase Elixir Ultime har ingenting å være stolt av.

Aktive ingredienser:

  • Maisolje,
  • Arganolje,
  • Camelliaolje,
  • Pracaxiolje.

Kérastase Elixir Ultime

… har en gyllen, ganske tykk formel. Den fordeles lett i håret, men tar tid å absorbere. Den kan legge igjen et fettlag og tynge ned håret. Dette er grunnen til at den ikke fungerer for fint hår. Påfører du for mye Kérastase Elixir Ultime kan dette intensivere fett hår og være vanskelig å vaske ut.

Bruksanvisningen for Versatile Beautifying Oil

… vil settes pris på av kvinner som liker å ha en rekke bruksmåter. Elixir Ultime kan påføres på tre måter: påført i fuktig hår før styling for enkel børsting; påført i tørt hår etter styling for glans; brukt i daglig pleie for å beskytte, gi næring og glatte ut håret. Kerastase Elixir Ultime passer ikke til pleie av hodebunnen.

Innpakningen til Kérastase Elixir Ultime Oléo-Complexe

… er svært presentabel. Den ble laget med øye for detaljer. Det tykke glasset sikrer væsken. Formen på flasken er svært hendig enten du har versjonen på 100 ml eller 50 ml (mindre populær). Den presise pumpen (måler opp ideelle porsjoner) og det fancy gulldesignet er de sterke sidene til produktet.