DAVINES AUTHENTIC NOURISHING OIL

Denne multitaskende Davines Authentic Nourishing Oil har enestående næringsgivende og fuktighetsgivende egenskaper. Den inkluderer eksklusivt naturlige ingredienser, og virker derfor som en antioksidant og gir beskyttelse. Produktet bremser aldringen av kroppens celler, styrker og reparerer.

Davines Authentic Hair Oil kan påføres på kroppen og i ansiktet også.

Resultatene av Davines Authentic Oil

… har blitt bekreftet i massevis av omtaler. Oljen sikrer regenerering av skadde tupper, holder håret sunt og øker fuktigheten i hodebunnen etter bare noen gangers bruk. Håret blir glatt, glansfullt og fint å ta på. Davines Authentic Oil virker på en lignende måte i hudpleie.

Sammensetningen til Authentic Nourishing Oil

… er en av de rikeste blant hårpleieproduktene. Oljen består av 100% naturlige ingredienser: fire interessante vegetabilske oljer, ett ekstrakt, vitamin E og så mange som åtte essensielle oljer. De siste gir noe mer enn duft. De helbreder hodebunn og hår. Det er en grunn til at de er inkludert i så store mengder.

Aktive ingredienser:

  • Sesamolje,
  • Safflorolje,
  • Solsikkeolje,
  • Jojobaolje,
  • Tuberoseekstrakt.

Davines Authentic Nourishing Oil

… er en svært lett og lettabsorbert olje. Du trenger ikke mye til en enkelt påføring, fordi den fordeles godt i hår og hodebunn. Hvis du bare bruker den innen hårpleie vil den vare lenge. Oljen vil være mindre effektiv hvis du også bruker den på kroppen og i ansiktet. Davines Authentic Oil er stråfarget og dufter svært fint. Den får sin karakteristiske aroma fra en original blanding av essensielle oljer.

Bruksanvisningen for Davines Authentic Oil

… gir deg ikke rom for kreativitet. Instruksjonene er svært tydelige: påfør noen dråper Davines Authentic Nourishing Oil i fuktig hodebunn og hår. Du bør fokusere på hårtuppene. Oljen kan påføres før eller etter hårvask. Davines Oil trenger ikke å skylles ut.

Innpakningen til Davines Authentic Nourishing Oil

… er en gjennomsiktig og svært enkel flaske av glass på 140 ml. Den har aluminiumskork og er dekorert med en hvit etikett. Et kvinneportrett på innsiden av den bakre etiketten bryter gjennom glasset. Enkelheten er typisk for Davines-produktene. Oljen har ingen komfortabel applikator.